KICKBOKSEN ZAKTRAINING

Een intensieve training waarbij je diverse boks- en traptechnieken leert op een heavy bag zonder fysiek contact. Bij deze training werk je samen met je partner op een zak. Er wordt extra aandacht besteed aan het conditionele en kracht aspect van deze mooie vechtsport. Door het oefenen van verschillende boks en trap combinaties wordt er veel aandacht besteed aan het juist uitvoeren van deze combinaties.  Zin om even helemaal los te gaan? Dan is dit zeker een geschikte les voor jou!

KICKBOKSEN TECHNIEK LESSEN

Het verschil met de zak training is dat je hier samen met een partner werkt. Deze lessen zijn altijd verschillend opgebouwd maar omvatten altijd een warming-up, techniek deel, kracht en cardio oefeningen. Vaak gebruiken wij voor deze lessen pads en trap/stootkussens om met elkaar verschillende combinaties op te bouwen. Hier leer je ook o.a. hoe je een stoot of trap verdedigd en hoe je snel terug kan reageren met een counter. Zeer leerzame les waar je snel vorderingen mee zal maken. Het is een must dat je de basis technieken van het kickboksen al kent. Voor beginners is deze les niet aan te raden. Sparren is vrijwillig maar is hierbij het dragen van een bitje en harde scheenbeschermers verplicht. Sparren is altijd onder toezicht van een gediplomeerde trainer en niet naar het hoofd gericht. In onze mooie ring kunnen de mensen die willen sparren erg leuke ervaring opbouwen.

KICKBOKSEN  LES BEGINNERS

Deze kickboks lessen zijn zeer geschikt voor de echte beginners. Even helemaal van voor af aan beginnen en terug naar de eerste basis. Wat zijn de stoot technieken  en trap technieken, hoe sta ik , hoe reguleer ik mijn ademhalen en hoe kan ik op mijn gemak deze beoefenen onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.  Dit is dan jou perfecte les om dit te kunnen doen…iedereen leert op zijn eigen tempo en eigen manier…..Don’t be afraid…we all started some were! Handschoenen kan je lenen voor deze les…vraag jouw instructeur hiernaar.